Everything about our HiFiBery Amp/Amp+ add-on amplifier moduls for the Raspberry Pi

Show all All Planned Not planned Completed Answered No status Sort by comments Newest post Recent activity Votes Comments
Pi 3B or 3B+ / Amp2 / pi official 7‘‘touch display sirvolcano 11 comments 0 votes None
AMP2 Volume issues Loren Ward 11 comments 0 votes None
Amp2 has much less bass than Amp+ Oliver 11 comments 0 votes None
5V power rail stoobee 11 comments 0 votes None
AMP2 with 3B+, 7" touch display and external SSD drive Martin 10 comments 0 votes None
Hifi Berry Amp2 Only Mono Mark Curry 10 comments 0 votes None
AMP2 - No LED light - blown up?? thomascologne 10 comments 0 votes None
AMP2 whistling noise nettings 10 comments 0 votes None
AMP+ and USB Microphone hifi 10 comments 0 votes None
alimentation for amp+ apocalipse 10 comments 0 votes None
Amp+ compatible 6 ohms speakers? erwanj 10 comments 0 votes None
Save to drive only one channel? hsmeets 10 comments 0 votes None
AMP+ on a RaspB+ with squeezeplug gfg 10 comments 0 votes None
Amp100 Amperage jonathan harris 9 comments 0 votes None
RPI4 + AMP2 +Max2play or HifiberryOS + 2 Speaker = Sound Crackings Matthias Vogel 9 comments 0 votes None
HiFiBerryOS Amp2 and Display problems armaster 9 comments 0 votes None
AMP2: Stereo 2x30W or Mono 1x60w? John Steg 9 comments 0 votes None
No sound with Amp+ on Raspbian Buster Borromini 9 comments 0 votes None
AMP2 + PI3 + OSMC Fabien Hermenier 9 comments 0 votes None
Ability to power off hifiberry Amp+ Petr Tesařík 9 comments 0 votes None
Amp+ Does not Work R.L. 9 comments 0 votes None
amp+ - LMS lost players Kurt Clemens 9 comments 0 votes None
AMP+ and ATXRaspi paleg33 9 comments 0 votes None
HDMI sound ok; speakers not ok sdspieg 9 comments 0 votes None
A+ not booting with 16V PSU horatioen 9 comments 0 votes None
AMP+ Squeezeplug no Bass ds1707 9 comments 0 votes None
HifiBerry Amp+ / Speakers / PS Stefan Kneip 9 comments 0 votes None
Amp+ Specs Charles809 9 comments 0 votes None
No Power in raspberry B+ CREMEL Stéphane 9 comments 0 votes None
RaspPiB+ & Amp+ on fresh Raspbian = no sound? wee 9 comments 0 votes None