Everything about our HiFiBery Amp/Amp+ add-on amplifier moduls for the Raspberry Pi

Show no status All Planned Not planned Completed Answered No status Sort by newest post Newest post Recent activity Votes Comments
Amp100 beta test HiFiBerry team 141 comments 0 votes None
PI4 + AMP3 No Sound tim turnbull 1 comment 0 votes None
Amp3 reboot loops with HifiberryOS. Rasmus Wiman 3 comments 0 votes None
Amp2 Stereo Sound playback simultaneously on two speakers!?! Manfred Zimmermann 1 comment 0 votes None
Stereo 3.5 mm jack with a Amp2 Rpensotti 1 comment 0 votes None
[amp100 + DSP addon] DSP v13 dspproj TOSlink input Julius Mehr 5 comments 1 vote None
Hifiberry AMP3 No Sound! Alexander 1 comment 1 vote None
AMP3 - Which option for RoPieee or possible with Dietpi? Rajeevan 13 comments 0 votes None
Amp2 - Clicks/pops after 30minutes of music - seems an overheating issue patrick.schibli1800 1 comment 0 votes None
AMP2 vs AMP3 Mike Winkle 2 comments 1 vote None
HBOS 20221026 on Amp3 + DSP -> no sound Olsen 8 comments 0 votes None
Case for Amp3, Amp3+DSP Peter Drayton 1 comment 0 votes None
Amp+ not recognized after reboot/shutdown Dennis Molitor 1 comment 0 votes None
Amp100 + DSP ADD-ON BOARD Jo So 2 comments 0 votes None
HiFiBerry MiniAMP - No Sounds Drew Mansell 1 comment 0 votes None
AMP2 Dual Mono and multiple Spotify instances with current Hifiberry OS Flo 1 comment 0 votes None
Miniamp 1.0, pin38, gpio20 (PCM) McQuinge 0 comments 0 votes None
AMP3 + DSP produces loud noise Olsen 11 comments 0 votes None
Best configuration for Node Red to trigger local files off HiFiBerry Amp 2 Scott Levy 0 comments 0 votes None
Amp2 pin size Isaak 2 comments 0 votes None
AMP100 and Power controller Andy Yates 4 comments 0 votes None
AMP2 working but no audio out Matt Miller 1 comment 0 votes None
AMP2 Dual Mono Setup with AirPlay Markus 1 comment 0 votes None
HifiBerry Amp with Bose Acoustimass (minimal but powerful setup) possible? Daniel Pieper 0 comments 0 votes None
Distortions in Pi 4 + Amp2 + Equalizer hifi 2 comments 0 votes None
30V Power Supply for AMP100 Marco Krickl 6 comments 0 votes None
Miniamp works on Pi4 but not Pi3 Thorsten 1 comment 1 vote None
AMP2 not correctly detected in HifberryOS Gaël BLET-CHARAUDEAU 2 comments 0 votes None
Toslink Input Possible on Amp2? Simon 4 comments 0 votes None
Scott s177 + Mini Amp Bonthonneau Pierre-Emmanuel 0 comments 0 votes None