Everything about our HiFiBery Amp/Amp+ add-on amplifier moduls for the Raspberry Pi

Show all All Planned Not planned Completed Answered No status Sort by votes Newest post Recent activity Votes Comments
Amp100 beta test HiFiBerry team 141 comments 0 votes None
HOWTO : Send mono to both speaker contremaitre 3 comments 2 votes None
PI5 with Raspberry Pi OS (64bit) and AMP2 - audio with only half the speed michael 24 comments 1 vote None
Airplay on Beocreate 4 Sam King 12 comments 1 vote None
Desktop input to AMP100 Marco van dijk 1 comment 1 vote None
HifiBerry AMP100 wattage florit 2 comments 1 vote None
[amp100 + DSP addon] DSP v13 dspproj TOSlink input Julius Mehr 8 comments 1 vote None
Hifiberry AMP3 No Sound! Alexander 1 comment 1 vote None
AMP2 vs AMP3 Mike Winkle 2 comments 1 vote None
Miniamp works on Pi4 but not Pi3 Thorsten 1 comment 1 vote None
HiFiBerry AMP2 - can I bridge the outputs to power a passive subwoofer and some tiny speakers? Alec DANILA 4 comments 1 vote None
HiFiBerry Amp2 with RPi CM4IO board - Default always on HDMI!? Eduardo 0 comments 1 vote None
Amp2 Not Working With 18V Power Supply in Headless Mode Simon 21 comments 1 vote None
Drawing for AAMP60 kyle 7 comments 1 vote None
Amp2 and JBL XL1000 MKII speakers Taxicletter 4 comments 1 vote None
AMP2 overheating in Hifiberry universal case Frank Gottschalk 0 comments 1 vote None
Volume is not as load as it was on AmP2 Fingust89 0 comments 1 vote None
MiniAmp audio quality Tomasz Kasprzak 5 comments 1 vote None
Playback has intermittant clicking Ryangodammit 1 comment 1 vote None
Hifiberry amp 2 with Geekworm ups hat Michael Rockenbauer 5 comments 1 vote None
Yet another Amp2 - Mono Output thread Simon 7 comments 1 vote None
Amp2: Sound is popping fk 1 comment 1 vote None
Using AMP+ for car audio Loren Ward 6 comments 1 vote None
Pi zero W + miniamp + RFID, any suggestions? mor itz 3 comments 1 vote None
Routing TV optical audio out through the AMP2? I need help fleshing out ideas someinternetguy 6 comments 1 vote None
AMP2 overheating playing music at 20%? Poseidon 18 comments 1 vote None
old HiFiBerry AMP with rpi3, Pin mapping pete 2 comments 1 vote None
AMP+ _____ CONFIG MPD.CONF martin.meurin 1 comment 1 vote None
No sound at 48kHz David C. Snyder 7 comments 1 vote None
Problems after upgrade to kernel 4.9 Nick Wood 2 comments 1 vote None