General support questions

Show all All Planned Not planned Completed Answered No status Sort by newest post Newest post Recent activity Votes Comments
SD card installer wont work on windows 10 Adri van Biezen 4 comments 0 votes None
osmc rp3 digi+ not working. Tiberius 5 comments 0 votes None
Digi + pro no output Peter Arnold 1 comment 0 votes None
Raspberry pi 3 Jessie with DAC+ Pro very poor audio quality (lot of noise) Jerome 2 comments 0 votes None
No sound with DAC+ Frank Beatrous 1 comment 0 votes None
Digi + Pro - Volumio or Runeaudio? Mark 10 comments 0 votes None
DOA AMP+ Seb Pelletier 1 comment 0 votes None
DAC+ Light Recognized but no sound Jean-Francois Robitai 3 comments 0 votes None
Incomplete adress for an order Irfan DOGAN 0 comments 0 votes None
Loading Hifiberry Plus and VC4 video driver vanfanel 4 comments 0 votes None
DAC+ with Raspberry 3 and YouTube DL7BJ 0 comments 0 votes None
Power supply 5V/2A whistling Nicolas 0 comments 0 votes None
RasPi 3, DAC+ and official 7" touch, stuck on RasPi splash Kent Ljungberg 3 comments 0 votes None
Monitor partial and black screen R. Tangel 1 comment 0 votes None
HiFiBerry DAC + Pro stops RPI3 onboard WiFi working properly Jim C 5 comments 0 votes None
Buzzing sound when RPi 3 is active Justin Post 1 comment 0 votes None
Connect Raspberry Pi B to DIGI with jumpers Cevrei70 1 comment 0 votes None
Raspberry Pi 3 and DAC+. Hardware defect? Tom 2 comments 1 vote None
Share DIGI+ between OSMC and other programs zatarra 3 comments 0 votes None
I2s dac pro out raspberry pi3 Nuno Silva 6 comments 0 votes None
Problem with new RPi3 + Hifiberry DAC+ Pro Loreno Heer 2 comments 0 votes None
Issue with PI3 and Amp3 just received eric 12 comments 0 votes None
overwriting data on SD card Roberto Caligiuri 1 comment 0 votes None
problem playing certain files sarucyel 2 comments 0 votes None
HiFiBerry DAC+ Pro Ole Bolt 1 comment 0 votes None
Update installation guide chateaudur 0 comments 0 votes None
beginning of sound cut Thomas Parquier 9 comments 0 votes None
Dead RPi2? Guillaume BREDY 1 comment 0 votes None
amp+ gpio on Rasp pi 2 Peter 4 comments 0 votes None
Forum login not working on Safari? Andrew Harman 0 comments 0 votes None