General support questions

Show no status All Planned Not planned Completed Answered No status Sort by votes Newest post Recent activity Votes Comments
Power controller beta test HiFiBerry team 107 comments 1 vote None
Support questions and cleanup HiFiBerry team 1 comment 0 votes None
[DAC+ ADC Pro] Issues with sound capture on Raspbian Julien Tregoat 20 comments 2 votes None
Noise / delay at beginning of tracks using AirPlay Flip Phillips 3 comments 1 vote None
Some queries regarding Roon and Amp100 matt-uk 3 comments 1 vote None
room compensation error martinus 5 comments 1 vote None
No Raspberry Pi Sources work when Toslink is plugged in thematttk 2 comments 1 vote None
Power Controller Beo4CA / DAC XLR + DSP - Volume Control with App Marcellinus 5 comments 1 vote None
HifiBerryOS: Volume change does't work after adding DSP ulrich.schwar 12 comments 1 vote None
Klick or Buzz between tracks with different sampling rate Andreas K. 0 comments 1 vote None
HiFiBerryOS /. can’t connect via WiFi Jim Meyer 8 comments 1 vote None
Improve Bluetooth audio latency on HifiBerryOS Hammerfet 7 comments 1 vote None
AMP2 Sound cuts out at higher volumes John Gordon 8 comments 1 vote None
Beocreate massive problems Jan Chroback 22 comments 1 vote None
No Sound on HifiBerry DAC+ on Raspberry Pi 3 B+ with max2play Thierry B 4 comments 1 vote None
Will the Hifiberry boards work with the new Asus Tinker board? Vicentegarcia 1 comment 1 vote None
RPi3b + DAC+ Pro drops wifi --- fix?? Carl James Grindley 5 comments 1 vote None
Raspberry Pi 3 and DAC+. Hardware defect? Tom 2 comments 1 vote None
Digi+ with BNC output ech75 5 comments 1 vote None
Gui doesn't show up, only command line burak 1 comment 0 votes None
Doug Doug Robson 0 comments 0 votes None
Spotify keeps disconnecting after update Shay Ben Simon 0 comments 0 votes None
Which board should I buy Patrick Taddey 3 comments 0 votes None
DAC+DSP board confusion David Derzsi 2 comments 0 votes None
Disable hifiberry os defaulting LFSveteran 5 comments 0 votes None
Error (not blocking) running sigmatcpserver on retropie 4.8 David Lévy 0 comments 0 votes None
Hifiberry DAC+ does not come back after hard shutdown jacobacci 4 comments 0 votes None
Hifiberry losing wireless LAN connection overnight Chris Carter 0 comments 0 votes None
RoomEQ, headphoneEQ, headphone surround, preset switching Julius 2 comments 0 votes None
Looking for solution for active speakers with bluetooth and XLR. Marko Domanovic 0 comments 0 votes None