General support questions

Show all All Planned Not planned Completed Answered No status Sort by comments Newest post Recent activity Votes Comments
no shipping methods available Jörg Mürner 7 comments 0 votes None
Sonic Pi not working after installing HifiBerry DAC James Richters 7 comments 0 votes None
help digi+ Gene Prosper 7 comments 0 votes None
changes in settings for "old" DAC Christian R 7 comments 0 votes None
New Digi not detected Olivier Schirmeyer 7 comments 0 votes None
module snd_soc_hifiberry not found Michel Pelegrin 7 comments 0 votes None
Adding custom 'Source' to Beocreate2 and AudioControl Tony Tromp 6 comments 0 votes None
DAC2 HD and DSP module GPIO pin use with another board (RemotePi) Gregvds0 6 comments 0 votes None
Airplay functionality with hifiberryOS Daniel Thomas 6 comments 0 votes None
Addon DSP board Question Robnelson1223 6 comments 0 votes None
HifiBerry DAC ADC Pro new but no sound Weirbrainwaves 6 comments 0 votes None
What hardware do I need? jolu1705 6 comments 0 votes None
AMP2 no longer seen by pi(s) manderso 6 comments 0 votes None
Volume control Christian Lüthy 6 comments 0 votes None
Which speakers to use with AMP2 Fjeze Fuhr 6 comments 0 votes None
DAC+DSP I2S Output For Additional Channels? Mitchel Wolos 6 comments 0 votes None
Roon App volume slider not working with roon-1.8.img Roland Temmerman 6 comments 0 votes None
dac+ adc kernel / hostapd issue francis66 6 comments 0 votes None
AMP 2 alsa settings Simon 6 comments 0 votes None
RPI2 Digi+ no sound Marco Lenferink 6 comments 0 votes None
I2s dac pro out raspberry pi3 Nuno Silva 6 comments 0 votes None
Hifiberry Digi+ with OpenELEC 7 (build from source) wrongly recognised? PluueeR 6 comments 0 votes None
US Reseller dave smythe 6 comments 0 votes None
Raspberry Pi2B with HihiBerry Amp+ ruffer 6 comments 0 votes None
DAC+ and RPi 2 bundle seemingly not working nezhac 6 comments 0 votes None
modules for amp+ ae2 6 comments 0 votes None
Chinese characters in order form Damon 6 comments 0 votes None
Raspberry Pi P5 header gone? Kevin Otten 6 comments 0 votes None
HifiBerry OpenELEC problm & noise on output HiFiBerry team 6 comments 0 votes None
Powercontroller and AAMP60 Kevin Schäfer 5 comments 0 votes None