Everything about the HiFiBerry DAC and DAC+ - our high-quality audio DACs for the Raspberry Pi

Show no status All Planned Not planned Completed Answered No status Sort by recent activity Newest post Recent activity Votes Comments
HiFiBerry DAC+ RTC Configuration Problem The Bait 1 comment 0 votes None
Datasheet HIFIBERRY DAC+ STANDARD – RCA VERSION Johannes Postma 1 comment 0 votes None
Disable Power Save Dac2 Pro soundchippy 3 comments 0 votes None
Noise interval and flashing LED on Analog Input (DAC+ADC Pro + AAmp60) tobiv 0 comments 0 votes None
DAC 2 HD : unclear pinout of the "Analogue output" Charles Bueche 4 comments 0 votes None
DAC+ ADC Adi Linden 1 comment 0 votes None
Reading out DAC+ ADC samples Andreas Winkelbauer 4 comments 0 votes None
rpi3 + DAC+ RCA + HifiBerryOs + stand alone dac? martinman 6 comments 0 votes None
DAC subwoofer output Steenhansen8 1 comment 0 votes None
RPi 4 and HifiBerry DAC + Pro boot and sound problems Stuart Fleming 6 comments 0 votes None
Disabling power saving or auto-mute to avoid popping on audio start? vanfanel 27 comments 0 votes None
DAC+ want to switch off TOSLINK output when no music is playing Torsten 3 comments 0 votes None
DAC2 HD + DSP + Microphone + RPI 4 + HiFiBerry OS Saspurch 1 comment 0 votes None
How to solve problem of DAC2HD? chardad 2 comments 0 votes None
Hifiberry DAC+ no sound Zbynek Cech 7 comments 0 votes None
DAC+ Pro no sound on PPI4 after upgrade Tin 22 comments 0 votes None
Ultrasonic frequency response Jeongyoon Lee 4 comments 0 votes None
HIFIBERRY DAC2 PRO + moode + sennheiser hd600 Mike Lockyer 0 comments 0 votes None
Any chance for a Dac2HD with a jack output for headphones in the future? François T 2 comments 0 votes None
DAC2 Pro no output on headphones AK 12 comments 0 votes None
Roon + studio monitors Lee Johnson 5 comments 0 votes None
Channels swapt on headphone only (?) Michael Heirbaut 1 comment 0 votes None
With the DAC2HD is an AMP necessary to listen music on headphones of not? François T 4 comments 0 votes None
model 3B compatible? Jan Hofland 14 comments 0 votes None
Question : AAMP60 + HifiDac2 HD + Pi4 + PSU hifiberry-20V/80W Charles Moulliard 16 comments 0 votes None
White noise when no sound play on DAC + James L. B. 12 comments 0 votes None
No sound playing on Pi Zero W and DAC+ Zero Alain Groeneveld 2 comments 0 votes None
Upgrade gone wrong.... Dana Inman 24 comments 0 votes None
Help troubleshooting no audio on RPi4/DAC+ Nick Melnick 0 comments 0 votes None
Hifiberry DAC+ ADC pro only recording on first try Sam Phillips 2 comments 0 votes None