Show all All Planned Not planned Completed Answered No status Sort by newest post Newest post Recent activity Votes Comments
New version of Beocreate Vicente Pazo 5 comments 0 votes None
Second i2s source on BeoCreate and/or RPI B+ ? OlliK 1 comment 0 votes None
Problem with Beocreate software installation Rudi Pedersen 20 comments 0 votes None
No Sound from Digi + Pro Ehrawn 2 comments 0 votes None
No sound on 60W channels SW 0 comments 0 votes None
Multiroom with analog input Philipp J. 6 comments 0 votes None
No sound Beocreate Fredrik 4 comments 0 votes None
Initial dsptoolkit setup phwp 2 comments 0 votes None
Raspberry TV and DIGI + Together Jan Sýkora 0 comments 0 votes None
HiFiBerry Dac R1.5 setup Steve Crossman 6 comments 0 votes None
DAC Zero No Sound Mark A 3 comments 0 votes None
DAC+ Pro Hardware version Wuschel 0 comments 0 votes None
Beocreate and hardware volume? Rop Vogels 4 comments 0 votes None
Friendlyarm Nanopi Pete Kane 2 comments 0 votes None
Reading out DAC+ ADC samples Andreas Winkelbauer 1 comment 0 votes None
beocreate power management Jannis 1 comment 0 votes None
powering multiple AMP2 tv4wmdgj5o4g 0 comments 0 votes None
DSP applied output to I2S phwp 2 comments 0 votes None
DAC+ADC causing external amp to overheat Kristine Seigworth 1 comment 0 votes None
Hifiberry-dsp failing to install Roldaker 27 comments 0 votes None
HifiBerry DAC + Pro XLR software help - recommendations Foxint 2 comments 0 votes None
Beocreate - New system version available? Jplegat 3 comments 0 votes None
BeoCreate setup does not start Jannis 12 comments 0 votes None
Bluetooth sound discontinued 김기완 3 comments 0 votes None
HiFiBerry as alternative to Sonos Connect Jonny Rios 1 comment 0 votes None
Reconnect problems after successful initial setup Rothe 2 comments 0 votes None
Streamer with DSP room correction TOSLINK output and multiple inputs phwp 7 comments 0 votes None
Hifiberry Digi+ pro does not work Edwin 1 comment 0 votes None
dac+ adc kernel / hostapd issue francis66 6 comments 0 votes None
Hifiberry beocreate 4ch amp setup problem Hannes Karlsson01 5 comments 0 votes None