Show all All Planned Not planned Completed Answered No status Sort by newest post Newest post Recent activity Votes Comments
DAC2 HD + DSP: noise after boot Gregvds0 7 comments 0 votes None
DAC+ DSP, RPi4, HiFiBerry microphone: program V12: impossible to store sound adjustments Gregvds0 4 comments 0 votes None
Compatible DIGI boards for DSP? Tony Tromp 13 comments 0 votes None
Restoring Factory EQ Settings with beocreate. Ubernoob 8 comments 0 votes None
Connecting AMPs and DACs via WiFi Winfried Altmann 0 comments 0 votes None
digi standard hat installed, works with volumio but not hifiberry os Kjam 1 comment 0 votes None
Hifiberry Amp2 plus old RPI (2USB only) - how does it fit, and do you have a case? Martin Benson 0 comments 0 votes None
Hifiberry digi2 pro Vort42 1 comment 0 votes None
DAC2 HD and DSP module: perfect under HiFiBerry OS, switching back to Moode: no sound Gregvds0 8 comments 0 votes None
HIFIBERRY DIGI2 PRO + DSP Board Thomas 2 comments 0 votes None
Hifiberry DAC 2 Pro with 7 inch screen and rotary encoder issues with Volumio Łukasz Kaczmarek 2 comments 0 votes None
bluetooth bluez-alsa and aptx Alexander Jaworowski 1 comment 0 votes None
Streaming as a SIP device? Ralph Willett 0 comments 0 votes None
Hifiberry Amp100 not available oli72 1 comment 0 votes None
simple standalone amp betavulgaris 2 comments 0 votes None
How to upload a filter/correction to the Eeprom of the DSP module? Gregvds0 1 comment 0 votes None
Suggestion for further products: RCA not presoldered! Gregvds0 1 comment 0 votes None
DAC+DSP audio stutter-slowdown on fast beat music AntonioP 3 comments 0 votes None
DAC2 Pro Device Tree Overlay Brian Hille 1 comment 0 votes None
Could the DIGI+ I/O be a passthrough? Gregvds0 4 comments 0 votes None
Kodi/OSMC send video oudio part to an HiFiBerry DAC HAT? Gregvds0 4 comments 0 votes None
How to run a python script at boot, as a systemctl service Gregvds0 3 comments 0 votes None
Issues on pi3b and hifiberry - sound resetting Akessel56 6 comments 0 votes None
ADC - DC coupling Ralu 1 comment 0 votes None
DAC+ ADC Pro - no sound when recording at 44.1kHz uno 3 comments 0 votes None
DAC+DSP Stutter at Low Volume Markus Schmitt 4 comments 0 votes None
Beocreate acts as DNS server - badly George King 1 comment 0 votes None
Integrating hifiberry into vintage BO amplifier? Thor Fredrik Eie 0 comments 0 votes None
"Songs" music source index Steenhansen8 1 comment 0 votes None
DSP add-on Board use general question Gregvds0 4 comments 0 votes None