Show no status All Planned Not planned Completed Answered No status Sort by comments Newest post Recent activity Votes Comments
Audio stutter on flac playback steven price 17 comments 0 votes None
DAC+ not working Thomas 17 comments 0 votes None
Italian users Francesco Pagliano 17 comments 0 votes None
Enable / disable Amp+ mitu 17 comments 0 votes None
Raspi2 + Openelec 5.0.3 + Digi+ Jordi Rebollo Salvador 17 comments 0 votes None
Pi B+ with Digi+ problems Sonny Vidfamn 17 comments 0 votes None
Jackd Rafael S 17 comments 0 votes None
Lost modules after kernel upgrade on Raspbian Tanguy LEOST 16 comments 0 votes None
HiFiBerry DAC+ Pro stopped working on rpi4 S K 16 comments 0 votes None
unable to prgrame DSP vinay 16 comments 0 votes None
Wifi cannot connect - help please! Rasp + Amp2 - Hifiberry OS Pau Sanchez 16 comments 0 votes None
changing the sample rate of a profile francis66 16 comments 0 votes None
Finished my project but now I hear a click and no music? Robert Holstrom 16 comments 0 votes None
Bluetooth and Spotifysetup Problems Max Schneider 16 comments 0 votes None
Dac+ Pro analog output filter resistors Scott Kramer 16 comments 1 vote None
card not detected on 3.18.11 on rpi2 Ashley Watson 16 comments 0 votes None
Digi+ and PiMusicBox SYNC error Uwe 16 comments 0 votes None
Hifiberry Dac+ mit Xbian ghauschild 16 comments 0 votes None
DAC+ Can I break my audio equipment? martin3 16 comments 0 votes None
Hifiberry DIGI seen as ANALOG?? Bas Hendrikx 16 comments 0 votes None
Unable to get sound from DAC+ Pro (RPi 4) Jorge Cabrera-Moreno 15 comments 0 votes None
HiFiBerry OS - Add Extra Radio Stations hygap 15 comments 0 votes None
HiFiBerryOS New Install Fail after 1st boot Pieter Lombard 15 comments 0 votes None
Delayed Shutdown Marc 15 comments 0 votes None
Hifiberry DAC+ Pro issue with I2C OLED Adrian Rossiter 15 comments 0 votes None
HifiBerry OS Bengt Nilsson 15 comments 0 votes None
Are you planning to integrate Qobuz as well? rost21A 15 comments 1 vote None
AMP2 no sound out with max2play ekke85 15 comments 0 votes None
What DAC setting is correct for RPi zero W, Berri DAC+ zero and Volumio 2.580? phil.balaam 15 comments 0 votes None
No sound after updating CX50 lars.tirsbak 15 comments 0 votes None