Show no status All Planned Not planned Completed Answered No status Sort by comments Newest post Recent activity Votes Comments
[DAC+ ADC Pro] Issues with sound capture on Raspbian Julien Tregoat 20 comments 2 votes None
Beocreate massive problems Jan Chroback 20 comments 1 vote None
Problem with Beocreate software installation Rudi Pedersen 20 comments 0 votes None
Pi4+DACPRO+MediaMonkey? Hammerhead 20 comments 0 votes None
HifiBerry DAC+ Alsa PCM control not available fr43nk 20 comments 0 votes None
Amp+ questions Ian McAlpine 20 comments 0 votes None
picoreplayer pieter_wuytens 20 comments 0 votes None
DAC+ setup correct? bernd 20 comments 0 votes None
Does the Digi+ I/O support simultaneous input and output? Null 19 comments 0 votes None
sound drops Anonymous6059 19 comments 0 votes None
Raspberry Pi 2 - DAC+ Bridger Maxwell 19 comments 0 votes None
raspberry pi 2 tommaso.b.bianchi 19 comments 0 votes None
HifiBerry Dac oder Digi - Was ist besser? Jörg Mürner 19 comments 0 votes None
Missing library after each restart Alex 18 comments 1 vote None
NAS connection Giovanni Piroddi 18 comments 0 votes None
Digi+ standard and Pi 4 No sound Alan Y 18 comments 0 votes None
RPi 3B+ 5Ghz Wifi Mark Blakebrough 18 comments 0 votes None
HiFiBerryOS DAC+ DSP issue Lee Roberts 18 comments 0 votes None
Need to reprogram beocreate amplifier on boot Phillip Müggler 18 comments 0 votes None
AMP2 overheating playing music at 20%? Poseidon 18 comments 1 vote None
Roon 1.2.1 wifi configuration jcintronlaw 18 comments 0 votes None
Hifi Digi+ (with trasnformer) on Pi3 occasional loss of signal (Volumio) Patryk B 18 comments 0 votes None
installation problems. hetixo 18 comments 0 votes None
no toslink digital audio with RBPi 2B and digi+ n0m0r3 18 comments 0 votes None
No sound - hifiberry + pimusicbox Stefan 18 comments 0 votes None
Digi - White Noise hill.sam.music 18 comments 0 votes None
3D Design files Ronald 17 comments 0 votes None
Trouble connecting Beocreate to Sigma studio Janne M 17 comments 0 votes None
Loud pop with Beocreate and MoOde Audio 4.0 after starting 6515cg 17 comments 0 votes None
Dac+ install-no sound Doug Byfield 17 comments 0 votes None