Show all All Planned Not planned Completed Answered No status Sort by recent activity Newest post Recent activity Votes Comments
installed DAC+ and lost Pi Music box Barnaby Marshall 1 comment 0 votes None
Order Tracking Number Axel Knorre 2 comments 0 votes None
Verand einer Bestellung KAyAN 1 comment 0 votes None
Mono sound possible? Andy Shaw 1 comment 0 votes None
Raspberry Pi B+ Digi+ Player hifi 5 comments 0 votes None
Raspberry Pi with HiFiBerry freezes after rpi-update Grace Thomson 40 comments 0 votes None
RpiB/Volumio 1.5/DAC/LCD rvreijsen 4 comments 0 votes None
Problem with Shairport-Squeezeplug Benjamin Vandenbulcke 11 comments 0 votes None
DAC+ clicks between tracks paul5 2 comments 0 votes None
Digi is working, no sound on connected dac dhtrob 4 comments 0 votes None
AMR CD-777 with Digi+ and Rune Ifor Phillips 5 comments 0 votes None
No Sound or loud static noise with Dac+ in Raspbmc erikbuurman 8 comments 0 votes None
Welchen DAC Daniel Nix 4 comments 0 votes None
RaspPiB+ & Amp+ on fresh Raspbian = no sound? wee 9 comments 0 votes None
Hifiberry DIGI seen as ANALOG?? Bas Hendrikx 16 comments 0 votes None
Is HiFiBerry DAC using RPi pin 12 (GPIO 18)? Mykhailo Lesyk 3 comments 0 votes None
I GOT AN IDEA! HOLD MY BEER! turbochris 4 comments 0 votes None
Buzzing sound Andy Shaw 5 comments 0 votes None
Amp+ has arrived - driver settings? Tobias Scharmann 2 comments 0 votes None
Digi and Pi model B marksfavmusic 1 comment 0 votes None
DAC+ Sound only in the right channel (Order #15384) Diego Cormace 11 comments 0 votes None
No Sound RCA DAC runeaudio lomoss71 4 comments 0 votes None
Hifiberry DAC and Kodi 14.0 Markus Widl 8 comments 0 votes None
24 bit files bart zelsmann 3 comments 0 votes None
DS3231 real time clock together with DAC+ kec 1 comment 0 votes None
Shipping Turkey/Ankara Evren Pazoglu 2 comments 0 votes None
How to debug B+/DAC+ ? Richard Watson 3 comments 0 votes None
No sound with Volumio stephane.bourbois 3 comments 0 votes None
DAC in a RBPi B+ Herbert Engemann 5 comments 0 votes None
Digi not outputting high res cleanly on MPD John Hagensieker 1 comment 0 votes None