0

My Hifiberr DAC + work fine but I have this error

Hi,

my hifiberry DAC + sound fine with hardware volume but in dmseg i get this error:

dmesg | grep snd
[ 0.000000] Kernel command line: coherent_pool=1M 8250.nr_uarts=1 snd_bcm2835.enable_compat_alsa=0 snd_bcm2835.enable_hdmi=1 snd_bcm2835.enable_headphones=1 smsc95xx.macaddr=E4:5F:01:16:42:F9 vc_mem.mem_base=0x3ec00000 vc_mem.mem_size=0x40000000 console=ttyAMA0,115200 console=tty1 root=PARTUUID=2fed7fee-02 rootfstype=ext4 elevator=deadline fsck.repair=yes rootwait quiet
[ 4.267602] snd_bcm2835: module is from the staging directory, the quality is unknown, you have been warned.
[ 4.545438] snd-rpi-hifiberry-dacplus soc:sound: ASoC: failed to init link HiFiBerry DAC+: -517
[ 4.639310] snd-rpi-hifiberry-dacplus soc:sound: ASoC: failed to init link HiFiBerry DAC+: -517
[ 4.699892] snd-rpi-hifiberry-dacplus soc:sound: ASoC: failed to init link HiFiBerry DAC+: -517
[ 4.713813] snd-rpi-hifiberry-dacplus soc:sound: ASoC: failed to init link HiFiBerry DAC+: -517
[ 4.742149] snd-rpi-hifiberry-dacplus soc:sound: ASoC: failed to init link HiFiBerry DAC+: -517
[ 4.760521] snd-rpi-hifiberry-dacplus soc:sound: ASoC: failed to init link HiFiBerry DAC+: -517
[ 5.062147] snd-rpi-hifiberry-dacplus soc:sound: ASoC: failed to init link HiFiBerry DAC+: -517
[ 5.067195] snd-rpi-hifiberry-dacplus soc:sound: ASoC: failed to init link HiFiBerry DAC+: -517
[ 5.571675] snd-rpi-hifiberry-dacplus soc:sound: ASoC: failed to init link HiFiBerry DAC+: -517
[ 5.732742] snd-rpi-hifiberry-dacplus soc:sound: pcm512x-hifi <-> fe203000.i2s mapping ok

 

Its Normal ?

Thanks.

 

 

1 comment

Please sign in to leave a comment.