0

Sound problems with librespot and hifiberry amp2

Hi, I've recent bought an AMP2 to re-use an old pair of JVC stereo speakers with Spotify and spare raspberry pi. To say I was pleased with the result is an understatement, in fact I was so pleased I bought another AMP2 and a set of speakers of ebay to use in my currently enforced home office. Again well chuffed with the results.

Moving forward I thought it would be good to add an small tft screen to my setup to display the current album art and possibly provided skip etc through touch. Since installing the tft I'm getting some strange problems. The setup is currently hosted on a Pi4B with 8gb ram. I have two pieces of software running shairport-sync and raspotify (librespot). Play back through shairport-sync works flawlessly and produces great results. Raspotify repeatedly plays the same chunk of music before skipping forward and then repeating the next chunk. This error only occurs when the tft driver is loaded. Now I know you are not going to support this issue and I don't expect you too. I'm simply wondering if you would be able to give me any advice on where to start looking to start debugging the issue. It's extremely odd that one piece of software is able to playback perfectly and the other is not. The only message I can find related to the playback event is the following in dmesg:

pcm512x 1-004d: No SCLK, using BCLK: -2

Any help greatly appreciated, although as I said earlier I will not be disappointed if you can't help, just looking for debugging advice really.

1 comment

Please sign in to leave a comment.