0

Raspberry Pi2 amp+ not working

Used the sd card image from the Hifiberry installer(windows) and get the following:

[ 5.944749] bcm2708_i2c 3f804000.i2c: BSC1 Controller at 0x3f804000 (irq 79) (baudrate 100000)
[ 5.946270] snd-hifiberry-amp sound: ASoC: CPU DAI (null) not registered
[ 5.946303] snd-hifiberry-amp sound: snd_soc_register_card() failed: -517
[ 5.948466] snd-hifiberry-amp sound: ASoC: CODEC DAI tas5713-hifi not registered
[ 5.948505] snd-hifiberry-amp sound: snd_soc_register_card() failed: -517
[ 6.073234] usb 1-1.2: new low-speed USB device number 7 using dwc_otg
[ 6.165367] EXT4-fs (mmcblk0p2): re-mounted. Opts: (null)
[ 6.185811] usb 1-1.2: New USB device found, idVendor=1c4f, idProduct=0034
[ 6.185828] usb 1-1.2: New USB device strings: Mfr=1, Product=2, SerialNumber=0
[ 6.185837] usb 1-1.2: Product: Usb Mouse
[ 6.185846] usb 1-1.2: Manufacturer: SIGMACHIP
[ 6.202503] input: SIGMACHIP Usb Mouse as /devices/platform/soc/3f980000.usb/usb1/1-1/1-1.2/1-1.2:1.0/0003:1C4F:0034.0005/input/input3
[ 6.203614] hid-generic 0003:1C4F:0034.0005: input,hidraw0: USB HID v1.10 Mouse [SIGMACHIP Usb Mouse] on usb-3f980000.usb-1.2/input0
[ 6.203899] snd-hifiberry-amp sound: ASoC: CODEC DAI tas5713-hifi not registered
[ 6.203923] snd-hifiberry-amp sound: snd_soc_register_card() failed: -517
[ 6.204470] snd-hifiberry-amp sound: ASoC: CODEC DAI tas5713-hifi not registered
[ 6.204495] snd-hifiberry-amp sound: snd_soc_register_card() failed: -517

Any help would be appreciated.

Thanks

4 comments

Please sign in to leave a comment.